Praktijk fysiotherapie

Specialist in beweging

Even voorstellen: ik ben Rudolf Span, uw fysiotherapeut in Veenendaal

 

De afgelopen 20 jaar heb ik zowel in de particuliere sector als in de revalidatie- en verpleeghuiszorg ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik werkzaam als bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeut in diverse bedrijfssectoren en geef ik trainingen door heel Nederland.

 

Ik ben in 2009 gestart met mijn eigen praktijk voor fysiotherapie, aan de Vendelier 41 in Veenendaal. Sindsdien breidt de praktijk zich steeds verder uit; op de eerste etage van het pand heeft zich Acupunctuurcentrum Veenendaal gevestigd.

 

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen, een dochter en een zoon. Naast fysiotherapeut ben ik enthousiast zeiler, motorrijder, voetballer in ruste en klusser. Bent u benieuwd naar ervaringen van patiënten die mijn praktijk bezocht hebben? Kijk dan op de site van Zorgkaart Nederland.

 

Graag tot ziens in de praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal!

 

Rudolf Span, fysiotherapeut

Waarom naar de fysiotherapeut?

Leven is bewegen

Iedereen wil graag gezond en fit door het leven gaan. Helaas komt het regelmatig voor dat mensen lichamelijke klachten ervaren, zowel in de thuissituatie als op het werk. Een bezoek aan de fysiotherapeut kan dan uitkomst bieden! De fysiotherapeut zorgt dat u, naast de behandeling, ook thuis aan de slag gaat met oefeningen om de klachten zo snel mogelijk te verminderen.

Geen verwijzing nodig

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig om een afspraak bij de fysiotherapeut te maken. Dat heeft voordelen! Zo komt u direct bij de specialist in beweging terecht, zodat u meteen kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft wel de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

Binnen een week een afspraak

Door onze flexibele openingstijden kunt u bijna altijd binnen een week terecht. U kunt 7 dagen per week contact opnemen voor het maken van een afspraak. Loop niet door met klachten, leven is bewegen!

Uw leeftijd is niet belangrijk. Met fysiotherapie komt u in beweging!