Praktijk fysiotherapie

Over de praktijk
Fysiotherapie Veenendaal

Even voorstellen: ik ben Rudolf Span, uw fysiotherapeut in Veenendaal

De afgelopen 20 jaar heb ik zowel in de particuliere sector als in de revalidatie- en verpleeghuiszorg ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik werkzaam als bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeut in diverse bedrijfssectoren en geef ik trainingen door heel Nederland.

Ik ben in 2009 gestart met mijn eigen praktijk voor fysiotherapie, aan de Vendelier 41 in Veenendaal. Sindsdien breidt de praktijk zich steeds verder uit; op de eerste etage van het pand heeft zich Acupunctuurcentrum Veenendaal gevestigd. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen, een dochter en een zoon. Naast fysiotherapeut ben ik enthousiast zeiler, motorrijder, voetballer in ruste en klusser. Bent u benieuwd naar ervaringen van patiënten die mijn praktijk bezocht hebben? Kijk dan op de site van Zorgkaart Nederland.

Graag tot ziens in de praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal!

Rudolf Span, fysiotherapeut

Rudolf Span, fysiotherapeut

Waarom naar de fysiotherapeut?

Iedereen wil graag gezond en fit door het leven gaan. Helaas komt het regelmatig voor dat mensen lichamelijke klachten ervaren, zowel in de thuissituatie als op het werk. Een bezoek aan de fysiotherapeut kan dan uitkomst bieden! De fysiotherapeut zorgt dat u, naast de behandeling, ook thuis aan de slag gaat met oefeningen om de klachten zo snel mogelijk te verminderen.

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig om een afspraak bij de fysiotherapeut te maken

Dat heeft voordelen! Zo komt u direct bij de specialist in beweging terecht, zodat u meteen kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft wel de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

Door onze flexibele openingstijden kunt u bijna altijd binnen een week terecht. U kunt 7 dagen per week contact opnemen voor het maken van een afspraak. Loop niet door met klachten, leven is bewegen!

Gegevens van de praktijk

Praktijk voor Fysiotherapie Spanbalans Veenendaal
Vendelier 41
3905 PB Veenendaal
0318 628128
info@spanbalans.nl

Openingstijden:
Maandag & dinsdag: 8.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 12.00 en 20.00 – 23.00 uur
Donderdag & vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

KvK: 30204240
Vestigingsnummer: 6416683
AGB praktijkcode: 18663
Zorgverlenersnummer: 104659
BIG-registratie: 59048638904

Praktijk voor fysiotherapie Spanbalans, Veenendaal