Behandelingen

Behandelingen


Therapie op maat

Een fysiotherapeut levert maatwerk. Geen enkele patiënt is hetzelfde, daarom wordt bij iedereen individueel bekeken welke behandelmethode de voorkeur heeft. Er bestaan verschillende mogelijkheden, de meest voorkomende therapieën vindt u op deze pagina.

Waarderingen (bron: Zorgkaart Nederland)


Zeurende lage rugpijn, vrij acuut. Rudolf gebeld en kon snel terecht. Ik wist hoe ik aan de klachten kwam, hij hoe ik er vanaf kom. Heldere en vlotte communicatie. Na 4 behandelingen van de rugpijn af, dus goed geholpen.

 

Cijfer via Zorgkaart Nederland: 9.7


Pijn in linkerflank en twee dagen later in rechterflank en rug. Vermoeden van nierstenen via echo uitgesloten.Op advies huisarts naar fysiotherapeut en gelet op de goede cijfers voor Spanbalans gekozen. Dat bleek een goede keuze! De volgende dag kon ik al terecht. Na nog 1 behandeling zijn de klachten al over.

 

Cijfer via Zorgkaart Nederland: 9.8


Na enige behandelingen zat er geen schot in het genezingsproces, en gaf Rudolf mij advies naar de huisarts te gaan voor nader onderzoek. Na huisarts, neuroloog, neurochirurg, terug naar neuroloog, daarna revalidatie arts met ergotherapie. En uiteindelijk weer terug bij de fysiotherapie en na een intensieve handeling, blessure voor 95% verholpen.

 

Cijfer via Zorgkaart Nederland: 9,0